Oleh: abimanyu182 | Juni 4, 2007

SEBUAH BENTUK KEKECEWAAN


lama nggak buka email di yahoo. barusan buka eh ada isinya
SIOGO SIJI !! SIOGO SIJI !! SIOGO SIJI !!

SI MBOK, PAK-E, BU-NE
TENTARA KLAYAPAN NANG ENDI-ENDI
LEMAH-LEMAH AREP DI REBUTI
IKI NGLUWEHI KEWAN, JENIS BINATANG IKI BERSENJATA, MEMBAHAYAKAN! !
MEMBAHAYAKAN. .. MEMBAHAYAKAN. .. MEDENI … MEDENI …MEDENI
URIPE DEWE DADI TERANCAM, SOYO TERANCAM
AMIT-AMIT JABANG BAYI ANAK BABI MUGO MUGO ORA KOYO TENTARA


AYO..AYO PODO ATI ATI
SI MBOK, PAK LIK, BU LIK
URIP SING WIS REKOSO IKI AYO PODO NGAMUK O DEWE-DEWE
BALANGI TENTARA, BAKAR MARKAS MARKASE, RANTE SIKILE …
IKI KEWAN PALING GANAS LUCUTI SENJATE, GANTI TULUP, OPO BEDIL ISI BANYU

RASAH MBAYAR PAJAK MANEH KARO NEGORO
SEBAB ISINE OLO LAN OLO
TENTARA DI KARANTINA NANG PULAU BUAYA WAE
TERUS DI PAGERI KAWAT BERDURI,
TERUS PAGERE DI TULISI : IKI KUMPULAN KEWAN MIRIP RAMBO

MANUTO.. IKI MASALAH SERIUS
SOPO SING NANGGUNG URIP IKI
YEN DUDUK AWAKE DEWE DEWE
DUDU NEGORO DUDU PEMERINTAH DUDU PENGUOSO IKI DUDU TENTARA
AYO REBUT REBUT REBUT REBUT URIP MU DEWE-DEWE
LEMAH-LEMAH IKI NGGONE DEWE
NEGORO TERBUKTI ORA ISO NGURUS
PEMERINTAH TERBUKTI ORA ADIL
TENTARA TERBUKTI KEJEM ORA KARUAN

AYO.. AYO BRONTAK O SAKEREP MU
SEBAB YEN ORA ONO KEKUASAAN IKI MANEH
YEN ORA ONO SING JENENGE TENTARA MANEH
MUGO-MUGO URIP DADI LUWIH ENAK LAN TENANG
LAN ORA DEG-DEGAN NANG NDALAN NDALAN
AWAKE DEWE ORA KAWATIR ANAK ANAK SLAMET PAS DOLANAN
IBUKE DEWE SLAMET PAS LAGI NGLIWET NANG PAWON
BAPAKE DEWE SLAMET PAS KERJO NANG SAWAH

BUBAR NO NEGARAMU PAK !!
BOIKOT O PEMILU SESUK !!
AWAKE DEWE GAK BUTUH PEMIMPIN !!
AWAKE DEWE WIS BIASA MIMPIN AWAKE DEWE DEWE
NGURIPI DEWE DEWE
SEKOLAHKE ANAK DEWE DEWE
NGOBAT KE AWAK DEWE DEWE
LAHIR DI RAGATI DEWE
MATI YO DI RAGATI DEWE
NEGORA ORA TAU URUSAN KARO NASIBE DEWE
MOSOK AWAKE DEWE KON NGURUSI NEGORO
BUBAR NO AE NEGORO IKI
BOIKOT O WAE PEMILU SESUK

TENTARA ASU !!
NEGARA ASU !!
PENGUOSO ASU !!

GANDENG NEGORO WIS RUSUH !!
TENTARA WIS RUSUH !!

NYO : CUH !! .. CUH !! .. CUH !!


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: